Niet ingelogd - Inloggen
Bekijk geschiedenis

BRU-AGSB-Z-802(19)

Algemene gegevens

Analytische datum: 18-09-1709

Type: Uitvoering door de eerste deurwaarder van het bevel in BRU-AGSB-Z-802(18)

Beschrijving: A. L'Euesque, eerste deurwaarder van het koninklijke baljuwschap van Vlaanderen, verklaart dat hij in navolging van het bevel in BRU-AGSB-Z-802(18) de abt van Zonnebeke 7 dagen gegeven heeft om het achterstallige bedrag te betalen.

Opmerking: BRU-AGSB-Z-802(16), -802(17), -802(18) en -802(19) staan op hetzelfde blad. // Alle stukken die zich in het het Fonds Zonnebeke van het Grootseminarie te Brugge onder nummer 802 bevinden, staan met elkaar in verband (dit dossier handelt over het proces tussen de abdij van Zonnebeke en de pastoor van Beselare, betreffende de restauratie van de pastorij van Beselare); het zou onoverzichtelijk worden om vanuit elk stuk 53 linken te leggen naar de andere stukken (onder 'Relaties'); zoek daarom voor gerelateerde documenten naar alle documenten met de 'Broncode' BRU-AGSB-Z-802.

Tekst

[VOORLOPIG]

Gedeelte van BRU-AGSB-Z-802

L'an 1709 le 18.e de septembre en vertu des sentence appostille sur placet et lettres ex.alles ij relatiues dont copies precedent J'aij huissier du baillage Roijal et siege presidial de la flandre fait sommation de la part du Roij aux sieur abbé et religieux de Zonnebeque de satisfaire endeans sept Jours et mits[?] au contenu des memes ex[...?]alles et de paijer entre mes mains les frais desdites ex[...?]alles copier et le droit de la presente sommation a peine d'ex[...?]an

A. L'Euesque

[abbe et religieux de Zonnebeque]