Niet ingelogd - Inloggen
Bekijk geschiedenis

BRU-AGSB-Z-802(1)

Algemene gegevens

Opmerkingen analytische datum: Het stuk zelf is wellicht niet gedateerd, maar het heeft betrekking op een conflict uit 1708.

Type: Voorblad van het dossier met betrekking tot het proces tussen de abdij van Zonnebeke en de pastoor van Beselare betreffende de restauratie van de pastorij

Beschrijving: Voorblad van het archivalisch dossier betreffende de restauratie van de pastoorswoning te Beselare, en het voorafgaandelijke proces tussen de abdij van Zonnebeke en Van Robaijs, pastoor van Beselare.

Opmerking: Alle stukken die zich in het het Fonds Zonnebeke van het Grootseminarie te Brugge onder nummer 802 bevinden, staan met elkaar in verband (dit dossier handelt over het proces tussen de abdij van Zonnebeke en de pastoor van Beselare, betreffende de restauratie van de pastorij van Beselare); het zou onoverzichtelijk worden om vanuit elk stuk 53 linken te leggen naar de andere stukken (onder 'Relaties'); zoek daarom voor gerelateerde documenten naar alle documenten met de 'Broncode' BRU-AGSB-Z-802.

Tekst

[VOORLOPIG]

BRU-AGSB-Z-802

F. n°. 116

Farde Raeckende het proces Tusschen den heer Abt Van Zonnebeke ende heer Van Robaijs pastor van Becelaere wegens de Restauratie van het huijs pastoreel van Becelaere - Anno 1708 -